Hozzávalók 4 személyre: 800 g bélszín, 100 g olaj, 100 g vaj, só, bors, 1 ek. mustár, 1 cs. petrezselyem, 1 cs. metélõhagyma, 1 ek. ketchup, worchester.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megtisztított, lehártyázott, bepácolt bélszínt egyforma darabokra vágjuk és kiveregetjük. Sóval, borssal, mustárral fûszerezzük és kevés forró olajban minkét oldalát megsütjük. A megsütött bélszínlángos tetejére helyezzük az elõre elkészített, felkarikázott fûszervajat. A fûszervaj elkészítése: vajat sóval, borssal, mustárral, zöld petrezselyemmel, ketchuppal, worchesterrel, snidlinggel jól kikeverjük, alufóliára helyezzük, henger alakúra formázzuk, lehûtjük. Bármilyen zöldség, gyümölcsköret, ill. saláták és röszti dukál mellé.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!