2024.04.19. - Emma

Erdei turmix

Hozzávalók 4 személyre: 300 g erdei eper, 100 g áfonya, 100 g fekete ribizli, 100 g szeder,
200 ml fekete ribizlilé, 200 ml szamócalé, 4 ek. méz, 50 ml acerolalé, (- másnéven barbadoszi cseresznye préselt leve. Az acerolának magas a kálium, megnézium és A vitamain tartalma. Jelentõs mennyiségben tartalmaz C vitamint is. Lédús, kellemes zamatú vadontermõ gyümölcs. A beltartalma miatt zöld állapotban kerül forgalomba. Sokan kérdezték hogy mi az acerola, itt a rövidke leírás!)
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Gyümölcsökbõl tegyünk félre a diszítéshez, a többit turmixoljuk össze, és keverjük el a gyümölcslevekkel, az acerolalével és a mézzel. ( kevés jeget is tehetünk a turmixgépbe) Jól összekeverjük majd hosszú poharakba töltjük és a gyümölccsel díszítjük.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!