2024.04.16. - Csongor

Almás szeletek

Porhanyós tésztát készítünk. 21 deka tiszt, 14 deka vaj, 8 deka cukor, 1 tojás, 1 sárgája, kevés finomra vágott citromhéjjal.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Gyorsan összegyúrjuk, két részre osztjuk, hosszú csíkokra nyújtjuk s a tepsibe téve, közepén párolt alma péppel megtöltjük. Jobbról, balról ráhajtjuk a tésztát a töltelékre, tojással jól bekenjük s erõs tûznél megsütve, még melegen szeletekre vágjuk s cukorral behintve asztalra adjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!