2024.04.20. - Tivadar

Sárgaborsófõzelék

Hozzávalók: 600 g sárgaborsó, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 60 ml olaj, 2 db babérlevél, 1 kk. paprika, 50 g liszt, só, õrölt bors, 2 ek húsleves esszencia.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sárgaborsót elõzõ este beáztatom és az esszenciával, babérlevéllel, valamint a megtisztított apróra vágott hagymával sós vízben felteszem fõni. Amikor megpuhult, berántom a fokhagymás, paprikás rántással és ízlés szerint õrölt borssal ízesítem. Tálalhatjuk sült hagymával, pogácsa fasirttal, pörköltekkel stb...

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!