A kicsontozott, lebõrözött csirkemellet daráld le. A zsemléket áztasd tejbe és nyomkodd ki. A vöröshagymát vágd apróra és kevés forró olajon párold üvegesre, majd hagyd kihûlni. A húst, a zsemlét és a hagymát dolgozd össze a tojással, sóval, apróra vágott
petrezselyemmel és bazsalikommal.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A masszából formázz kis pogácsákat, forgasd ezeket zsemlemorzsába, és bô, forró olajban süsd pirosra.
Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
1,5 zsemle
2 kisebb fej vöröshagyma
1 tojás
zsemlemorzsa
tej
olaj
petrezselyem
õrölt bors
bazsalikom
só
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!