2024.04.23. - Béla

Antiociai muszaka

Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg vöröshagyma, 40 dkg, cukkíni, 30 dkg paradicsom, 1 csomó petrezselyemzöld, só, késhegynyi õrölt szegfûbors, 5 ek. vaj, 60 dkg birkahús, bors, szerecsendió, cayennei bors, 2-3 csípõs zöldpaprika.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított hagymát és a cukkínit hajszálvékony karikákra szeleteljük. A paradicsom felét, valamint a petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Az egészet összekeverjük sóval és szegfûborssal. Vajjal kikent tûzálló tál aljára terítjük a fûszerezett zöldséget, a tetején elosztjuk a ledarált, borssal, sóval, szerecsendióval, cayenni borssal fûszerezett húst. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és paradicsom-, paprikaszeletekkel, cukkinival beborítjuk. Megsózzuk, és két evõkanál vajjal meglocsoljuk, középmeleg sütõben megsütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!