2024.03.29. - Auguszta

Gratenírozott sonkás torony

Hozzávalók: 4 személyre: 8 db krumpli lepény, 8 db rántott hagyma karika, 1 pohár tejföl, 150 g füstölt sonka, 1 db tojás, 100 g reszelt sajt, zöldfûszerek, só, õrölt bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A krupli lepény és a rántott hagyma elkészítése a köretek oldalon található. Tepsibe sütõpapírt teszünk, majd rárakjuk a következõket. A krumpli lepényre ráhelyezünk egy rántott hagymát. A tejfölt egy tálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a reszelt sajt 2/3 részét és az apró kockára szelt házi nyers füstölt sonkát.

Lazán összekeverjük majd hozzáadjuk a füszereket és mégegyszer összekeverjük. Az igy elkészített masszával megtöltjük a hagymakarikákat, majd megszorjuk a maradék reszelt sajttal és forró sütõben készre sütjük. Nagyon klassz köret csirkéhez, grillekhez, sõt még iszogatáshoz is kinálhatjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!