2024.04.18. - Andrea, Ilma

Õszibarackleves

Hozzávalók: 4 személyre 600 g õszibarack, 25 g liszt, 1 pohár barackos joghurt, 1/2 db citrom, fahéj, szegfûszeg, cukor, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott, meghámozott, összevágott õszibarackot a citromlével, citromhéjjal, fûszerekkel csipet sóval ízesített vízben 15 percig fõzzük. Majd eltávolítjuk a fûszereket, joghurtos habarással besûritjük, cukorral ízesitjük. Jéghidegen tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!