Hozzávalók 12 pohárhoz: 8 filter málna-, eper- vagy ribizliízû gyümölcstea, 3-4 evõkanál méz, 12 dkg málna, 3 szem õszibarack, lehetõleg „kopaszbarack”, 1 közepes sárgadinnye, hurkapálca.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A teafiltert öntsük le 2 liter forrásban levõ vízzel, és hagyjuk 10 percig ázni! Ezután hûtsük le, és tegyük legalább egy órára hûtõszekrénybe!
A megmosott barackot magozzuk ki, vágjuk vékony gerezdekre! A málnát mossuk meg, a dinnyét vágjuk vastagabb szeletekre, magozzuk ki, hámozzuk meg, és a húsát vágjuk kockákra!
A gyümölcsök negyedét húzzuk felváltva hurkapálcikára, a többit tegyük a kihûlt gyümölcsteába! A frissítõ italt a gyümölcsnyársakkal tálaljuk!
Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!