2024.03.29. - Auguszta

Csalamádé

A hozzávalókat összekeverjük, és a fûszerlét ráöntjük a felszeletelt csalamádéra. Ne lepõdjenek meg, kb. a harmadára esik össze. 24 órát állni hagyjuk, majd üvegekbe rakjuk és lezárjuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
1 1/2 kg uborka
1 1/2 kg káposzta
1 1/2 kg zöld paprika
1 1/2 kg zöld paradicsom
1 1/2 kg vöröshagyma

Mindet felszeleteljük, és alaposan összekeverjük.

Fûszer lé:
10 dkg só
40 dkg cukor
3 dl 20% ecet (ha 10%, akkor duplája, értelemszerûen)
1 ek. Nátrium benzonát
1 kk. borkénpor (nem vészes, ha nincs)

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!