Hozzávalók: 25dkg túró (félzsíros) 10dkg vaj 3tojás 10dkg liszt 10dkg zsemlemorzsa só, 1dl napraforgó étolaj petrezselyem, késhegynyi reszelt hagyma vagy snidling.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A túrót,vajat, lisztet,hagymát 2dbtojást, sót összedolgozom, lisztezett deszkán, hüvelyknyi kolbászkákat formálok belõle. 1db tojást felverek. A kolbászkákat a felvert tojásba mártom, zsemlemorzsában meghempergetem és forró olajban pirosra kisütöm. petrezselyem zölddel meghintve tálalom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!