2024.04.23. - Béla

Carolans

Hozzávalók: 6 tojás sárga, 30 dkg porcukor, 4 dl tejszin, 2 dl rum, 3 dl forralt, majd lehûtött tej,
3 evõkanál nutella krém, 3 dl vodka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tojást a cukorral kikeverni, a nutellát hozzákeverni, majd a többi hozzávalót is. Fakanállal vagy robottal jól kikeverni.Hûtõben tárolni, naponta felrázni. 1 hét múlva fogyasztható.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!