21 deka cukrot, 8 tojássárgája és 2 egész tojással habosra keverünk, 17 deka csokoládét sütõben puhítunk s azután kis vaníliás cukorral s egy evõkanál rummal a tojáshoz keverjük.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Megfõtt és szitán áttört gesztenyébõl 28 dekát és a 8 tojás kemény habját egyidejûleg keverjük lassan hozzá. Jót kikent torta formában lassan sütjük s másnap 3 egyforma . korongra vágjuk s a következõ crémmel töltjük; 1 deci tejet 15 deka passzírozott gesztenyével felfõzünk s ki hagyjuk hûlni. 12 deka vajat ezalatt habosra keverünk 10 deka cukorral, hozzátesszük a gesztenyét, a tortát megtöltjük s csokoládé mázzal bevonjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!