2024.03.29. - Auguszta

Párolt káposzta

Hozzávalók: 1 kis fej lila káposzta, 1 fej vöröshagyma, 1 db alma, 1 kanál libazsír, só, cukor, kömény, kevés vörösbor, esetleg néhány szem gesztenye.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A káposztát és az almát szálasra vágjuk, a hagymát kockára aprítjuk, majd üvegesre pirítjuk a zsírban. Hozzáadjuk a káposztát és az almát, megforgatjuk, majd kevés vörösborral felöntjük. Sózzuk, cukrozzuk, köménnyel ízesítjük. Ízlés szerint gesztenyét is tehetünk bele az alábbi módon: a gesztenye héját éles késsel bevágjuk, majd forró sütõben néhány percig sütjük. Kivesszük, majd még jó melegen levesszük a héját. A félig puha gesztenyéket a káposztával együtt fõzzük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!