2024.04.19. - Emma

Tejfölös vagy Esterházy-rostélyos

A pecsenyének való húst potyoljuk ki jól, sózzuk be, és süssük meg hirtelen forró zsírban, de nem kell sok zsírt használni, mert az káros. Ha megpirult a hús, öntsünk reá hideg vizet, fedjük be, és puhítsuk meg.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elég puha lesz, ha pár kanál hideg vizet teszünk hozzá. Mikor elkészült, öntsünk reá jó savanyú tejfölt. Vigyázni kell, nehogy sok levet eresszen! Egy külön kis edénybe tegyünk kevés zsírt, s tegyük forrni. Ha fölforrt, tegyünk bele fél fej reszelt vöröshagymát, s egy késhegyni vörös paprikát. Tálaláskor a paprikás zsírt öntsük a tejfölös pecsenye tetejére, mert ezáltal jó külsõt nyer.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!