Hozzávalók: fél kg burgonya, 1 kis fej hagyma, 1 salátauborka, 1 ek olivaolaj, 1/2 ek ecet, 1/2 ek citromlé, 1 ek mustár, 1 ek majonéz, 1/2 csomó petrezselyemzöld, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hámozott burgonyát sós vízben puhára fõzöm. Az olivaolajat, ecetet, citromlevet, mustárt, sót és borsot jól összekeverem és elvegyítem a forró burgonyával. A hagymát felkarikázom, az uborkát kis kockákra vágom, a petrezselymet pedig felaprítom. Összekeverem az összes hozzávalót és hidegre teszem.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!