2024.04.19. - Emma

Narancssaláta

Hozzávalók: 5 narancs, egy kis fej Eisbergsaláta, 1 fej piros saláta, chioggiotta, radicchio, 3 ek olivaolaj, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A narancsot éles késsel meghámozom, szeletekre vágom és kimagozom. Kb 40 %-át a salátástál aljába teszem. A saláták külsõ leveleit eltávolítom, mosom, leveleire szedem, leszárítom és csíkokra vágom.

A tálba egy-egy réteg piros és zöld salátát teszek, a tetejére pedig gyûrûszerûen elosztom a maradék narancsszeleteket. Az olivaolajjal felverek egy csipetnyi sót és õrölt feketeborsot. Ezt öntöm a slátára. Ecet nem kell, mert a narancsnak elegendõ a sava.(Nordtext)

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!