2024.03.29. - Auguszta

Harcsafilé fokhagymás raguval

Hozzávalók: 4 szelet harcsafilé 1 dl olaj 10 dkg paradicsom 1 csomó petrezselyem 1 gerezd fokhagyma só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés módja: A harcsaszeleteket sózzuk, lisztbe mártva forró olajban kisütjük. Kevés olajban megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát, a kis kockákra vágott paradicsomot és a finomra vágott petrezselymet. E raguval leöntjük a sült halat. Vajas-petrezselymes krumplival tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!