2024.04.20. - Tivadar

Francia zöldborsó

Hozzávalók: 50 dkg fagyasztott borsó, 5 salátalevél, 1 vöröshagyma, kakukkfû virág, 2,5 dkg vaj, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A salátaleveleket vágja vékony csíkokra, a vöröshagymát pedig apróra. Tegye a borsót, a salátát, a vöröshagymát és a kakukkfû virágot egy párolóedénybe és fõzze 15 percig. Fogja fel a levet és keverje hozzá a borsóhoz és a vajhoz. Fûszerezze meg és tálalja.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!