2024.04.18. - Andrea, Ilma

Bisquit-tekercs mogyorókrémmel

20 deka cukrot 4 tojássárgájával és fél csomag vaníliás cukorral fél óráig keverünk, majd folytonos keverés közben 20 deka liszttel kevert fél csomag sütõport és legvégül a 4 tojás kemény habját adjuk hozzá.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A félujjnyi vastag tésztát fehér papírral bélelt tepsiben lassú tûzön sütjük. Sütés után a tepsibõl óvatosan kiemelt tésztát megfordítva egy ív fehér papírra tesszük és az alább leírt töltelékkel kenjük meg. A megkent tésztát melegen tekercseljük és fehér papírba göngyölve hagyjuk a kihûlésig. Töltelék: 2 csomag mogyorókrém port, 6 deka lisztet, és ízlés szerint 25-30 deka cukrot 1 liter hideg tejben elkeverünk és állandó keverés mellett sûrûre fõzzük. A meleg krémet néha-néha megkeverve hûlni hagyjuk. A felkenés elõtt a krémhez 3 tojás kemény habját keverjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!