2024.03.29. - Auguszta

Libamáj pástétom

2-3 libamájnak szebbik részét hosszú csíkokra vágjuk s kissé megsózva rumba áztatjuk. A többit húsvágón daráljuk s szitán áttörjük, pástétomfûszer s egy kis sóval elkeverve.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tégelybe teszünk alul és oldalt is vékony szeletekre vágott szalonnát, azután egy réteget a passzírozott májból, azután a májdarabokból ismét a passzírozott májból és így tovább, míg megtelt. Fedõvel lecsukva, liszt és vízbõl készített péppel köröskörül bekenjük a nyílást s gõzben 1.1/2 óra hosszat fõzzük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!