Hozzávalók: 1 fej saláta, 1 savanykás alma, 10 dkg paradicsom, 15 dkg szõlõszem, egy citrom leve, 2 dkg dióbél, 3 ek olivaolaj, 1 ek méz, 2 ek vágott zöldpetrezselyem, 1 ek szardellapaszta, 2 szál tárkonylevél.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A salátát megtisztítom, leveleire szedem és eltépkedem. A paradicsomot cikkekre vágom, az almát kockákra vágom és meglocsolom a citromlével (ne barnuljon meg). A szõlõt leszemezem. Az eddigi hozzávalókat hûtõbe teszem.
A citromlébõl, apróra vágott petrezselyembõl, tárkonyból és mézbõl és olajból egy dresszinget keverek. Tálaláskor a behûtött zöldségeket lazán összekeverem az öntettel és megszórom a darált dióval.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!