Hozzávalók: 2 csomó kapor, 1 liter csontleves, 2 dkg vaj, 2 dkg liszt, 2 tojássárgája, 1 dl tejföl.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kaprot megmosom, apróra vágom, majd a vajból és lisztbõl készített rántásban pár percig párolom. Hozzáöntöm a csontleveshez és rövid ideig fõzöm. Tálalásnál hozzáöntöm a tejföllel elkevert tojássárgáját, jól elkeverem, majd pirított zsemlekockákkal tálalom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!