2024.03.29. - Auguszta

Barackos csirkemellsteak

A megmosott csirkemellbõl 15 dkg-os szeleteket vágunk. Enyhén klopfoljuk. Mindkét
oldalát meghintjük sóval, reszelt gyömbérrel. Kevés elõhevített olajon elõsütjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott, megpucolt, magtalanított kajszibarackot felszeleteljük, a húsra halmozzuk. Meghintjük reszelt sajttal. Forró sütõben aranysárgára sütjük. A csirke visszamaradt zsírjában feloldjuk a sülthússzaft-kockákat. Tálaláskor ezt öntjük a csirke-steakek alá. Párolt zöldségekkel körítjük. Elkészítési idõ: 50 perc. Egy adag: 1050kJ/250 kcal.

Hozzávalók: 60 dkg csirkemell, 20 dkg kajszibarack, 2 db sülthússzaft-kocka, 15 dkg sajt, 1 dl olaj, só, reszelt gyömbér.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!