2024.04.19. - Emma

Szûznyárs

Hozzávalók: 80 dkg szûzpecsenye, 1-2 piros színû paprika, 10 dkg húsos szalonna, 1 tk kakukkfû, 1 tk rozmaring, késhegynyi õrölt bors, 1 dl olaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A félfagyott húst felkockázom (3 x 3 cm), a szalonnát felszeletelem (3 x 3 x 1 cm), a paprikákat kockákra vágom (3 x 3 cm). Mindezeket váltakozva a nyársakra húzom.

A többi hozzávalóból grillolajat készítek, amellyel bekenem a nyársakat. Erõs parázsnál forgatva szép pirosra sütöm. (A szûzpecsenyének nem kell hosszú sütési idõ).

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!