2024.03.29. - Auguszta

Szegedi háziszalámi

Hozzávalók: 2 kg hízott marhahúst és 1 kg érett disznóhúst 3 mm-es kockákra vágok (nem darálom).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy fej fokhagymát összezúzok, hozzáadok két marék sót, két kanál jófajta paprikát, késhegynyi szagos borsot.

Jól összekeverve, hozzáadom a húshoz és marhabélbe szorosan beletöltöm. A bél végét erõsen elkötöm. Egy hétre teszem fel a füstre.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!