2024.03.29. - Auguszta

Sváb pacal-lencse saláta

Hozzávalók: 50 dkg elõfõzött pacal, 1 csésze lencse, ecet, só, frissen õrölt bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A marinádhoz: Finomra vágott hagyma, ecet, só, bors, csipetnyi cukor.

Elkészítem a marinádot és még melegen leöntöm vele a pacalt. A lencsét megmosom és bõ sós vízben puhára fõzöm (azért szét ne essék - max. negyed óra). Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem. A pacalhoz adom, elkeverem, ha kell, akkor utánizesítem. Tetejét kicsit megszórom frissen õrölt borssal.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!