2024.04.20. - Tivadar

Spagetti diós sajtmártással

Hozzávalók: fél kiló spagetti, 30 dkg reszelt emmentáli, 10 dkg durvára vágott dió, fél l tej, só, bors, szerecsendió, citromlé, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tejet felforralom, beleteszem a reszelt sajtot és annak olvadásáig elkeverem. Hozzáadom a diót a sút és a fûszereket, citromlével ízesítem.

3 liter vizet felforralok, sózom és beleteszek 2 ek olajat. Mikor forr, beleteszem a spagettit és lassú tûzön, idõnként kevergetve 8-10 perc alatt "fogkeményre" fõzöm. Leszûröm, a mély tálba teszem.

Az asztalra teszem a kifõtt tésztát és a sugo-t. Mindenki saját ízlése szerint vesz magának.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!