2024.04.19. - Emma

Egressajt

Hozzávalók: 1 kg egres, 20 dkg cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az egrest puhára fõzöm és szitán áttöröm. A cukorból 1 dl vízzel szirupot fõzök és jól összefõzöm az egrespéppel. Dermedéspróba után lapos formákba töltöm és megdermesztem. Azokból kivéve meleg helyen megszikkasztom és száraz hûvös helyen tárolom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!