2024.03.29. - Auguszta

Rizlingkocsonya

Hozzávalók: 6 lap zselatin, 4 dl rizling, 2 ek cukor, 40 szem szõlõ.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zselatint hideg vízben beáztatom és 5-10 perc után egy kis edényben enyhe tûznél feloldom.

A feloldott zselatint egy habverõvel összekeverem a cukrozott borral. Egy formát fél centi vastagon kiöntök rizlingzselével, hagyom megkeményedni, majd elosztom rajta a szõlõszemeket. Röviddel a megkocsonyásodása elõtt a maradék zselét is ráöntöm. Hûtõben kikeményítem.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!