2024.04.24. - György

Kecskesajt fokhagymás olajban

Hozzávalók: fél kg kemény kecskesajt, 2 ág rozmaring, 1 ágacska kakukkfû, 2 babérlevél, 8 gerezd fokhagyma, 2 szárított piros pepperoni, 10 szem szétnyomott feketebors, olivaolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sajtot 1 centis kockákra felkockázom, a zöldfûszereket megmosom, leszárítom és kis ágacskákká szedem szét. A fokhagymát megpucolom és a gerezdeket kettévágom. Az üvegbe beleteszem a fokhagymát, rápakolom a sajtot, közéteszem, a borsot, a babérleveleket és a fûszerágakat. Óvatosan felöntöm az olajjal.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!