Hozzávalók: 2 sárgarépa, 2 fehérrépa, 2 karalábé, 1/4 zeller, 1 citrom, 1 kk levesizesítõ, 1 kk paradicsompüré, 10 dkg parmezán, õrölt bors, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tisztított zöldségeket metéltre vágom, majd 15 liter vizet ráöntve, a citromot belecsavarba másnapig a hûtõbe teszem. Tálaláskor beleteszem a fûszereket, a paradicsompürét és kb negyed órára felteszem fõni. Mélytányérokba elosztom a reszelt sajtot és rámerem a forró levest.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!