2024.04.24. - György

Vagdalt hús pogácsa alakban

A húst, éppen úgy vesszük ehhez, mint az elõbbihez, fele rész disznóhús, fele rész marhahús. De lehet csak felsálból is csinálni, úgy is jó csak disznóhússal keverve.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tehát éppen úgy elkeverjük, mint az elõbbinél s azután a keverékbõl veszünk mindig tetszés szerinti nagyságú húst, tojásfehérjébe mártva, zsemlyemorzsában meghempergetjük s a deszkán szép egyenletes és egyforma pogácsákat formálunk belõle s forró zsírban szép barnára megsütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!