2024.04.18. - Andrea, Ilma

Zöld mártás lazachoz

Hozzávalók: 3 dl víz, 1 húsleveskocka, 1 csipet kakukkfû, 1 csipet kapor, 1 csokor petrezselyem zöld, 1 gerezd fokhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hozzávalókat együttesen 10 percig fõzni kell, majd a lével együtt turmixoljuk pépesre. 1 evõkanál kukorica lisztet elkeverünk 1 dl tejjel, a mártást sûrûre forraljuk. Ízesítjük 1 kanál sûrû tejszínnel, szerecsen dióval. Hidegen és melegen, grillezett lazachoz, de bármilyen sült halhoz kitûnõ.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!