2024.04.19. - Emma

Lángoló mandulás palacsinta

Hozzávalók: 20 db édes palacsinta, 15 dkg darált mandula, 2,5 dl tej, 8 dkg cukor, 1,5 dl csokiöntet (kész), 0,8 dl Rum + 0,03 dl Amaretto.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A mandulát a tejjel és a cukorral kis lángon 5 percig fõzöm. A palacsintákat ezzel a mandulás töltelékkel töltöm meg, leöntöm csokiöntettel, rummal, Amarettóval, majd meggyújtom. Azonnal tálalom.

Igazán elegáns és látványos édesség.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!