2024.03.29. - Auguszta

Dinnye-zselé

Hozzávalók: 1 kis görögdinnye (1,5 kg), 3 limett (esetleg 2 citrom), 6 lap fehér zselatin, 1 ek cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A dinnyét négyfelé vágom, kimagozom. A húsát kivájom a héjából és összeturmixolom. A dinnyepürét a zöld citromok levével és a cukorral ízesítem.

A zselatint hideg vízben beáztatom, kinyomom és forró vízfürdõben feloldom. Egy habverõvel belekeverem a dinnyepürébe, majd elosztom négy desszertes tálkába. Hûtõszekrényben hagyom megdermedni.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!