Leveleire szedünk, megmosunk, megszárítunk, és kisebb darabokra tépünk egy nagy fej salátát. Összekeverjük egy doboznyi levétõl lecsurgatott konzerv kukoricával, és jégbehûtjük.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Finomra összevágunk egy kis fej újhagymát, elkeverjük kiskanálnyi mustárral, kiskanálnyi porcukorral, kiskanálnyi enyhe ecettel, sóval meg 5 kiskanálnyi olajjal. Felengedjük 2 deci tejföllel vagy kefirrel, közékeverünk egy-egy csokor összevagdalt petrezselymet meg kaprot, és jégbehûtjük.
A salátát tálalás elõtt öntjük le ezzel az ízekben gazdag mártással.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!