2024.04.19. - Emma

Tejfölös zöldbabsaláta

Hozzávalók: 30 dkg konzerv zöldbab, fél csokor petrezselyemzöld, 1 pohár tejföl, 1 fej hagyma, 2 EK ecet, 1 mk só, 1 EK cukor, késhegynyi õrölt bors, 1 leveskocka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zöldbabos leveskockás vízben negíed óráig fõzöm, majd leszûröm. Felkarikázom a hagymát (lilahagyma még jobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem. Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a zöldbabot. Végül elkeverem az apróra vágott zöldpetrezselyemmel és a tejföllel.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!