2024.04.19. - Emma

Rántott csirkemáj (Rántott szárnyasmáj)

Hozzávalók: fél kg csirkemáj, liszt, 1 tojás, zsemlemorzsa, só és olaj a kisütéshez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csirkemájat megszabadítom a szivektõl, alaposan megtisztítom az epétõl, majd lisztbe, felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatom. Forró olajban mindkét oldalát aranysárgára sütöm. Csak a tálon rázom össze a sóval. Melegen és hidegen egyaránt finom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!