Hozzávalók: 20 dkg vaj, 2 tojássárgája, 2 ek fehérbor, 1 tk só, 1/4 tk bors, 1 tk citromlé.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojássárgáját, a bort, a sót és a borsot kézi habverõvel felkeverem (fémedényben gõz felett), majd kanalanként beleteszem a folyékonyra langyosított vajat. Citromlével ízesítem. Tálaláskor hidegen még újra felverem.
Halhoz, zöldségekhez, spárgához egyaránt kitûnõ.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!