2024.04.19. - Emma

Forró angyal

Hozzávalók: 2 l almalé, 10 rúd fahéj, ujjnyi gyömbér, 2 EK méz, 15 cl Amaretto.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az almalevet a fahéjakkal és a gyömbérrel felmelegítem, de nem fõzöm ! Mintegy 15 percig állni hagyom, leszûröm, hozzáöntöm az Amarettot és mézzel ízesítem. Keskeny, magas poharakban kínálom.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!