Hozzávalók: 1 kg burgonyából készült burgonyapüré, fél fej vöröshagyma, 2 tojás, S dkg vaj, kevés pirospaprika.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A burgonyapürét (amely lehet maradék is) a reszelt hagymával meg a tojásokkal habverõvel jól kikeverjük, és alaposan kivajazott tûzálló tálba öntjük. A tetejére olvasztott vajat locsolunk, pirospaprikával meghintjük, és a sütõben a tetejére kérget sütünk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!