Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A paradicsomokat tegyük forró vízbe, húzzuk le a héjukat és szeleteljük föl. A szalonnát vágjuk apró kockákra. Az olajat melegítsük föl, a szalonnát és a zöldségféléket pirítsuk meg benne, majd tegyük hozzá a rizst és azt is, pirítsuk meg, végül dobjuk rá az apróra metélt bazsalikomot és petrezselyemzöldet.
Egy mélyebb fazékba tegyük fõni a babot, a répát, kelkáposztát és burgonyát, majd ha már félig puha, adjuk hozzá a rizses keveréket. Fõzzük lassú tûzön még fél órán át. Végül ízesítsük borssal, sóval, tálaláskor szórjunk a forró levesbe reszelt parmezánt.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!