Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Beleszórom a Vegetát, és befedve, kis lángon addig párolom, amíg az összes levét elfövi. Közben a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát a megmaradt olajon megfonnyasztom, ráteszem a felszeletelt gombát és a zúzott fokhagymát, majd megsózom. Ezután fedõ alatt, saját levében, kis lángon puhára párolom, illetve zsírjára sütöm.
A párolt gombát, a leszûrt kukoricát, valamint a finomra metélt petrezselyemzöldet óvatosan, villával belekeverem a párolt rizsbe. (Azért villával, hogy ne törjenek össze a már puha rizsszemek.) Ráöntöm a tejszint, és ismét befedem. 15 percre beteszem a forró sütõbe. Mindenfajta pecsenye mellé nagyon finom, sõt, dupla adagban készítve még magában is nagyon jó, különösen reszelt sajttal meghintve.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!