2024.04.25. - Márk

Kelvagdalt gombásan

Hozzávalók: 50 dkg kelkáposzta, 2 tojás, 20 dkg gomba, 6 dkg reszelt sajt, mogyorónyi fokhagymakrém, 5 púpozott evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál liszt, só, olaj a sütéshez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Enyhen sós vízben puhára fõzzük a kelkáposztát, azután késsel apróra vágjuk. Apróra vagdaljuk, a gombát (bármilyen erdei gomba jó hozzá), és 4 evõkanál zsemlemorzsával, a fûszerekkel, liszttel, sajttal, tojásokkal és a vagdalt kellel összedolgozzuk. A masszából 8 lapos pogácsát formálunk, és zsemlemorzsába forgatva forró olajban kisütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!