Hozzávalók: 1 kis fej vöröshagyma, késhegynyi pirospaprika, kis olaj, só 1 tojás, 1 csomó zeller, 1 csomó petrezselyem, liszt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Olajon hagymát dinsztelünk, kis paprikával vegyítjük, és felengedjük 6 deci vízzel, majd forrni hagyjuk. Egy tojást összekeverünk kevés liszttel, és a lobogó vízbe csurgatjuk. Adunk hozzá néhány otthon lévõ levesízesítõt. Sóval, borssal fûszerezzük. Pirított kenyérkockákra tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!