2024.04.20. - Tivadar

Sonkás töltött palacsinta

"Szép vékony palacsinta - lapokat sütünk, melyeket külön rakunk egy deszkára, míg a töltelék elkészül. Sós vízben fõtt velõt szitán átnyomunk, borsot és kevés tejfölt adva hozzá. Apróra vágott sonkát szintén összekeverünk kevés tejföllel.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Vajjal kikent tálba egy lapot rakunk a palancsintából, kenjünk rá sonkát, ezután ismét egy réteg palacsinta jõ és erre velõ, így tovább rétegenként, tetszés szerinti magasságban. A tetejét tejföllel leöntjük, sütõben átmelegitjük."

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!