Keverjünk össze egy mokkáskanál sót fele annyi törött borssal, csipet curryvel, meg egy gerezd szétnyomott fokhagymával, és dörzsöljünk be vele 8 szelet kicsontozott, vékonyra vert sertésbordát. Néhány órára tegyük hûtõszekrénybe.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Megforrósítunk 5 deka margarint, átsütjük rajta a megfûszerezett hússzeleteket, majd kevés vízzel puhára pároljuk.
A zsírjára lesütött húst tûzálló tálra egymás mellé (vagy félig egymásra) fektetjük, megkenjük 10 deka reszelt sajt, 2 evõkanál tej, 2 kiskanál mustár még egy nyers tojás keverékével, és forró sütõben 4-5 percig, sütjük. Kitûnõ hozzá a vajas zöldségköret.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!