Hozzávalók: 1 kg karfiol, 3 dkg zsír, 3 dkg liszt, petrezselyemzöld, 4 ek tejföl, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A karfiolt megtisztítom és rózsáira szedem. Forró sós vízben készre fõzöm. Világos rántást készítem, elkeverem a fõzõvízzel, hozzáadom a vágottt petrezselyemzöldet és további 10 percig, a karfiol puhulásáig lassú tûzön fõzöm.
Levesbetétként vajasgaluskát fõzök bele és tejföllel tálalom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!