2024.03.29. - Auguszta

Boros káposztával töltött liba

Hozzávalók: 1 egész liba, 25dkg savanyu káposzta, 2 savanykás alma, 1 nagy fej
vöröshagyma, 2evk rizs, 1/2dl vörösbor, majoránna, bors, só, õrölt kömény.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Savanyúkáposztához hozzáteszem a finomra vágott hagymát, rizst, reszelt
almát, sót, majoránnát, köményt, jól összekeverve a besózott, borsozott liba hasába tömöm. ezután beleöntöm a vörösbort, ami néhány perc alatt átszivárog a tölteléken. Ez után összevarrom, hogy ne follyon ki semmi, bõrét sûrûn bevagdosom, alá 2 pohár vizet öntve, lefedve 2 órát párolom, majd ha megpuhult pirosra sütöm. vegyes körettel, és a töltelékével körítve tálalom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!